Головна  →  Новини  →  3 грудня 2021

Інтегрованому розвитку Подолу бути!

Інтегрованому розвитку Подолу бути!
 
Разом з Валентин Мондриївський познайомились з новим директором проєкту «Інтерований розвиток міст в Україні ІІ» Еріком Швайкгардтом.
 
Сподіваюсь на максимальне сприяння Київської міської ради та ухвалення Концепції інтегрованого міського розвитку Подільського району. Адже плануємо впроваджувати її через цілу низку заходів: реалізація демонстраційного проєкту спільно з Департаментом транспортної інфраструктури КМДА, проведення Академії міського озеленення з прицілом на впровадження Концепції в частині «навколишнє середовище», продовження роботи по території навколо Гірки Крістера, вул. Сошенка, 33, організація заходів на тему збереження і розвитку культурної спадщини, ревіталізації Куренівської промзони та багато-багато іншого.
 
Дякую за співпрацю з німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ ГмбХ, GIZ Ukraine та проєкту Integrated Urban Development in Ukraine.
 
Командними зусиллями об’єднуємось задля розвитку Подільському району.
Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024