Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2021

«На вулицях Києва з’явилася тисяча нових табличок «Працює евакуатор» – Костянтин Усов

«На вулицях Києва з’явилася тисяча нових табличок «Працює евакуатор» – Костянтин Усов

У центральній частині міста з’явилася 1000 додаткових інформаційних табличок «Працює евакуатор». Про це повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов у своєму телеграм-каналі.

«Відповідно до рішення Київської міської ради «Про Правила благоустрою міста Києва» Центр організації дорожнього руху виготовив та встановив інформаційні таблички до наявних дорожніх знаків 3.34 «Зупинку заборонено». Вони попереджають водіїв про те, що припаркований тут автомобіль може бути евакуйований», – пояснив Костянтин Усов.

Заступник голови КМДА додав, що таблички встановлено у І та ІІ паркувальних зонах і нагадав, що ще раніше такі таблички були встановлені у травні поточного року в кількості 300 одиниць у центрі Києва.

Як відомо, на офіційних паркувальних майданчиках столиці встановлюють таблички з інформацією щодо тарифів та зручних способів безготівкової оплати паркування. Таблички містять інформацію про паркувальну зону, графік роботи майданчика, вартість паркування, розмір штрафу, і головне – способи безготівкового розрахунку за паркування зі швидким переходом за QR-кодом до оплати.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024