Головна  →  Новини  →  25 жовтня 2021

Триває ремонт доріг та вулиць в Подільському районі (фото)

Триває ремонт доріг та вулиць в Подільському районі (фото)

Працівники комунального підприємства ШЕУ Подільського району комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують ремонт доріг та вулиць району.

Так, в період з 18 до 25 жовтня дорожники в цілодобовому режимі забезпечували належний санітарний стан балансових об'єктів вулично-дорожньої мережі.

Для виконання робіт з прибирання балансових територій було задіяно 4 бригади, у цілому 21 особа, та залучено 15 одиниць прибиральної техніки КП ШЕУ Подільського району. Усього протягом зазначеного періоду було прибрано 138 зупинок громадського транспорту.

Також за звітний період виконано роботи з поточного ремонту на вулицях Кирилівській, Межовій, Спаській, проспекті Свободи та роботи з ямкового ремонту на вулицях Рилєєва, Межовій, Олексія Терьохіна, Електриків.

Усього за звітний період очищено 49 зливоприймачів, 64 оглядові колодязі, відремонтовано 3 зливоприймачі на проспекті Свободи та 6 оглядових колодязів на вулицях Межовій, Електриків, проспекті Свободи.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024