Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2021

Віталій Волошкевич: «Дякую всім небайдужим за участь у толоці» (фото)

Віталій Волошкевич: «Дякую всім небайдужим за участь у толоці» (фото)

23 жовтня у Подільському районі відбулись толоки на п’яти локаціях: Замкова гора, парк «Сирецький гай», Куренівський парк, Почайнинський сквер та сквер біля кінотеатру імені Т. Г. Шевченка.

Жителі району, студенти, представники громадських організацій, підприємств, установ та колектив Подільської райдержадміністрації разом з комунальними службами привели до належного санітарного стану значну частину району.

Віталій Волошкевич долучився до прибирання та мав змогу пересвідчитись станом виконання поставлених доручень щодо благоустрою території.

«Сьогодні ми згуртувались та зробили добру справу. Такі заходи вже стали гарною традицією у Подільському районі. Дякую усім небайдужим, хто сьогодні прийшов на толоку, щоб наш район був привабливим та комфортним», - зазначив виконувач обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віталій Волошкевич. Він додав, що сьогодні вкрай важливо не просто організовувати подібні заходи, а попереджати причини їх виникнення. Адже чисто не там, де прибирають, а там де не смітять.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024