Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2021

У Подільському районі тривають рейдові перевірки об’єктів торгівлі з реалізації алкогольних напоїв (фото)

У Подільському районі тривають рейдові перевірки об’єктів торгівлі з реалізації алкогольних напоїв (фото)

Робочою групою з питань посилення боротьби з нелегальним обігом алкогольної продукції на території Подільського району міста Києва 21 жовтня проведено рейдову перевірку об’єктів торгівлі з реалізації алкогольних напоїв за наступними адресами: вул. Межова, 23 Б, вул. Світлицького, 31/7, вул. Світлицького, 30/20 Б, вул. Галицька, 16, просп. Свободи, 4 А.

На час перевірки, були зачинені заклади за адресами: вул. Межова, 25, вул. Галицька, 4 А, вул. Галицька, 13.

Під час обстеження робочою групою не виявлено фальсифікованої алкогольної продукції та не зафіксовано порушення щодо продажу алкогольної продукції із марками акцизного податку.

З підприємцями проведено профілактичну бесіду щодо необхідності дотримання нормативів, які встановлені діючими законами України, зокрема Законом України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024