Головна  →  Новини  →  14 жовтня 2021

Сергій Коваленко взяв участь в урочистому відкритті пам'ятного хреста захисникам України (фото)

Сергій Коваленко взяв участь в урочистому відкритті пам'ятного хреста захисникам України (фото)

Сьогодні у День захисників і захисниць України на проспекті Степана Бандери, 5 відбулось урочисте відкриття пам'ятного хреста захисникам України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Скульптурну композицію було встановлено зусиллями патріотичних громадських організацій «Музичний батальйон», «Київська спілка ветеранів АТО Подільського району», «Народний музей України», Організації українських націоналістів, НВР «Правий сектор», ВО «Свобода» та за підтримки Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

В урочистостях взяв участь перший заступник голови Подільської РДА Сергій Коваленко. «Сьогодні ми висловлюємо свою безмежну вдячність всім, хто боронить наші кордони на Сході країни, та вшановуємо пам’ять тих, хто поклав своє життя заради незалежності та територіальної цілісності нашої держави. Цей пам’ятний хрест завжди буде нагадувати українцям, якою ціною нам забезпечується мирне життя та суверенність України», - зазначив він.

Усі присутні вшанували пам’ять борців за незалежність країни хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного хреста.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024