КМДА Київська міська державна адміністрація


13 жовтня 2021

Київський молодіжний центр відкрив ще п’ять нових просторів партнерської мережі YouthFull у трьох районах столиці

Київський молодіжний центр відкрив ще п’ять нових просторів партнерської мережі YouthFull у трьох районах столиці

Простори Київського молодіжного центру YouthFull відтепер працюватимуть ще в трьох районах Києва.

Так, на Подолі це: #YouthFullPodil (вул. Межигірська, 25), #YouthFullKurenivkа (вул. Кирилівська, 117) та #YouthFullVynohradar (просп. Правди, 88-Б). Ще два простори #YouthFullGeneration (вул. Л. Толстого, 49) та #YouthFullMediathech (Повітрофлотський просп., 10) працюватимуть, відповідно, у Голосіївському та Солом’янському районах столиці.

Їхня діяльність закріплена меморандумами за підписами директора Київського молодіжного центру Андрія Омельченка, директорки Централізованої бібліотечної системи Подільського району Антоніни Ошкало та директорки міської спеціалізованої молодіжної бібліотеки «Молода гвардія» Галини Конашко.

«Партнерська мережа YouthFull вже налічує 12 просторів та охоплює 6 із 10-ти районів столиці. Команда КМЦ втілила це лише протягом двох місяців, без бюджетного фінансування проєкту, власними силами, за допомогою меценатів та волонтерів.  У наших амбіціях до кінця року бути присутніми у всіх районах Києва завдяки співпраці з топовими вишами, найсучаснішими бібліотеками та приватними хабами», – заявив директор Київського молодіжного центру Андрій Омельченко.

Нагадаємо, що проєкт YouthFull – це партнерська мережа молодіжних просторів КМЦ, створених для підвищення рівня участі молоді, розвитку волонтерського та громадського руху. Він реалізовується власними силами Центру, без залучення коштів зі столичного бюджету.

У просторах YouthFull організовані молодіжні групи можуть брати участь у заходах неформальної освіти, слухати лекції, спілкуватися з однодумцями, а також приєднуватися до різноманітної молодіжної роботи.

Контакти Київського молодіжного центру: (044) 221-92-11, [email protected].

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.