Головна  →  Новини  →  13 жовтня 2021

У Київському академічному театрі «Колесо» відбулися урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України (фото)

У Київському академічному театрі «Колесо» відбулися урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України (фото)

У Київському академічному театрі «Колесо» відбулися урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України. У заході взяли участь учасники АТО, співробітники Подільського районного військового комісаріату, військовослужбовці підшефної військової частини, співробітники Подільської райдержадміністрації та комунальних підприємств району.

Виконувач обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віталій Волошкевич привітав зі святом усіх, хто носить високе звання захисників і захисниць України.

«Велика вдячність і повага тим, хто сьогодні дає відсіч агресорам і захищає наш щоденний мир і спокій. У День захисників і захисниць України ми також вшановуємо пам’ять і схиляємо голови у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. На превеликий жаль, 25 наших подолян поклали свої життя захищаючи національну єдність та територіальну цілісність держави. Світла пам’ять про них навіки житиме в наших серцях», - зазначив у своєму виступі Віталій Волошкевич. Також він передав щирі вітання від міського голови Віталія Кличка та його заступника Валентина Мондриївського всім присутнім в залі захисникам і захисницям країни.

Крім того, Віталій Волошкевич вручив грамоти учасникам АТО за сумлінне та старанне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України та пам’ятні сувеніри матерям загиблих та померлих учасників АТО/ООС.

Захід завершився переглядом вистави «Два аромати троянди».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024