КМДА Київська міська державна адміністрація


13 жовтня 2021

У Подільському районі вшанували пам’ять захисників України (фото)

У Подільському районі вшанували пам’ять захисників України (фото)

13 жовтня в Почайнинському сквері вшанували пам'ять героїв, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

«Ми пишаємося нашими захисниками. Бо українські військові – основа незалежності та безпеки нашої держави. Усі ми маємо можливість жити нормальним життям, розвивати країну, вчитись, виховувати дітей тільки тому, що на «передовій» нас захищають саме вони. У бойових діях на Сході нашої країни в лавах Збройних Сил України та інших військових формуваннях взяли участь більше двох тисяч подолян. Низький уклін всім, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої держави», - зазначив у своєму виступі Віталій Волошкевич.

Усі присутні вшанували пам'ять героїв, які загинули захищаючи свою країну, хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку.

Крім того, до поминальної панахиди (літії) за загиблими воїнами долучився настоятель храму, голова парафіяльної ради митрофорний протоієрей парафії святого Миколи Набережного отець Стефан Яремчук.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.