КМДА Київська міська державна адміністрація


12 жовтня 2021

У Подільському районі відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України (фото)

У Подільському районі відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України (фото)

У бібліотеці ім. Валі Котика відбулися урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України.

Виконувач обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віталій Волошкевич привітав зі святом усіх, хто носить високе звання захисників і захисниць України.

«Низький уклін всім, хто захищав і продовжує захищати рідну землю та відстоювати її незалежність на Сході. Бажаю всім добра, щастя, злагоди і благополуччя кожній родині. Здоров'я і довголіття ветеранам, успішної служби солдатам і офіцерам. Нехай легко долаються будь-які труднощі на шляху до перемоги. Світла пам’ять захисникам і захисницям, які віддали свої життя за збереження вільної суверенної української держави», - зазначив у своєму виступі Віталій Волошкевич.

За словами виконувача обов’язків голови райдержадміністрації – в бойових діях на Сході нашої країни в лавах Збройних Сил України та інших військових формуваннях взяли участь більше двох з половиною тисяч подолян.

Крім того, Віталій Волошкевич вручив грамоти присутнім за сумлінне та старанне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України.

Далі свято продовжилося концертною програмою за участю Ансамблю G-ART.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.