Головна  →  Новини  →  8 жовтня 2021

На Подолі відкрили незвичайну Алею поштових марок (фото)

На Подолі відкрили незвичайну Алею поштових марок (фото)

8 жовтня виконувач обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віталій Волошкевич долучився до відкриття Алеї поштових марок. За ініціативи АТ «Укрпошти» та за підтримки міської влади в Україні вперше презентували Алею з поштових марок.

Експозицію Алеї поштових марок відкрили на Поштовій площі, неподалік від першої Поштової станції – пам’ятки архітектури. ЇЇ приурочили до відзначення 30-ї річниці Незалежності України.

«Навколо фонтану розмістили 30 марок загальнонаціональної та київської тематики, що зібрали найбільші світові нагороди філателії та прославили нашу державу далеко за її межами. Така експозиція існує лише в кількох містах світу, а відтепер і в столиці», - зазначив Віталій Волошкевич.

Довідково.

У всьому світі поштова марка – це не лише знак поштової оплати, а й потужний засіб популяризації національного надбання: світочів вітчизняної культури, науки, мистецтва, полотен талановитих художників, споруд відомих архітекторів, подій світового значення, геніальних відкриттів.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024