Головна  →  Новини  →  16 вересня 2021

Відбулось розширене засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

Відбулось розширене засідання Громадської ради при  Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

15 вересня відбулось розширене засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації, присвячене Дню партизанської слави, Міжнародному дню громадян похилого віку та Дню ветерана.

Перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Коваленковисловив повагу учасникам партизанського й підпільного руху, ветеранам війни та праці, за чиїми плечими нелегкий життєвий шлях: «На сьогодні в Подільському районі проживають 4 жінки, які брали участь у партизанському русі в роки Другої світової війни: Воробйова Антоніна Тихонівна, 1925 р. н., Міхаліна Світлана Федорівна, 1934 р. н., Овсяннікова Олена Василівна, 1929 р. н. та Переверзєва Олександра Федорівна, 1926 р. н. Представники Подільської районної в місті Києві державної адміністрації спільно з Подільською районною організацією Товариства Червоного Хреста України в місті Києві відвідають колишніх партизан та підпільників за місцем проживання та привітають зі святом».

Також Сергій Коваленко запросив присутніх до участі в урочистих та інформаційно-просвітницьких заходах, які проходитимуть відповідно до затверджених Подільською райдержадміністрацією планів заходів і будуть висвітлені на офіційному вебсайті (вебпорталі) Подільської райдержадміністрації.

Окрім того, члени Громадської ради підтримали ініціативу голови міжнародної правозахисної організації «Міжнародна ліга прав громадян України» Едуарда Багірова щодо реалізації національного проєкту «Діалог народу і влади та протидія корупції» у Подільському районі. Метою проєкту є покращення взаємодії представників влади з громадянами, зокрема органів самоорганізації населення, через розширений прийом.

За результатами засідання буде підготовлено та висвітлено протокол у розділі «Громадськості» на офіційному вебсайті (вебпорталі) Подільської райдержадміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024