Головна  →  Новини  →  15 вересня 2021

Київську дитячу школу мистецтв ім. С. Турчака очолила Маргарита Пахомова (фото)

Київську дитячу школу мистецтв ім. С. Турчака очолила Маргарита Пахомова (фото)

15 вересня 2021 року виконувач обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віталій Волошкевич представив педагогічному колективу нову директорку дитячої школи мистецтв ім. С. Турчака. Нею стала Маргарита Пахомова, яку призначили за результатами конкурсного добору, що відбувся 31 серпня 2021 року.

«Маргарита Олександрівна з 1980 року і до цього часу працює у школі мистецтв ім. С. Турчака. Тому, я не маю жодного сумніву щодо її компетентності та практичного досвіду, адже всі аспекти життя і розвитку школи їй відомі. Бажаю колективу спільними зусиллями зберегти все, що уже надбано й реалізувати задумані плани. Вам, пані Маргарито, бажаю успіху, поваги, розуміння та підтримки колег, щоб непроста відповідальна робота приносила задоволення», - сказав Віталій Волошкевич.

Також виконувач обов’язків голови Подільської райдержадміністрації оглянув школу, поспілкувався з колективом щодо потреб та перспективних планів розвитку, переліку ремонтних робіт, які необхідно виконати та запланувати у найближчій перспективі.

Нагадаємо, що на даний час у дитячій школі мистецтв ім. С. Турчака навчається більше 600 дітей.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024