Головна  →  Новини  →  15 вересня 2021

Київський молодіжний центр відкриває нові простори партнерської мережі «YouthFull» на лівому березі

Київський молодіжний центр відкриває нові простори партнерської мережі «YouthFull» на лівому березі

Мережа просторів Київського молодіжного центру «YouthFull» відтепер і на лівому березі. Це стало можливим завдяки співпраці із Дарницькою районною в місті Києві державною адміністрацією. Відповідний договір підписали керівник КМЦ Андрій Омельченко та директорка відділу культури Дарницької РДА Наталія Мельничук. Як повідомили у Київському молодіжному центрі, мережі «YouthFull» надано право працювати у приміщеннях чотирьох найсучасніших бібліотек району.

На першому тестовому етапі Київський молодіжний центр розвиватиме два простори: YouthFullPozniaky на вулиці Ревуцького, 6 та YouthFullDarnytsia на проспекті Петра Григоренка, 22/20.

«Мережа YouthFull дає нам змогу розширити коло залученої молоді, бути ближчими до її потреб. А наше бажання втілювати проекти без їх фінансування зі столичного бюджету – свідчення повного переформатування новою командою Центру своїх принципів роботи. У найближчих планах відкриття ще чотирьох просторів. Партнерами стануть столичні топвиші та найсучасніші бібліотеки Києва», – заявив директор Київського молодіжного центру Андрій Омельченко.

Нагадаємо, проєкт «YouthFull» – це мережа молодіжних просторів, створених для підвищення рівня участі молоді, розвитку волонтерського та громадського руху. У цих просторах організовані групи молоді можуть слухати лекції, брати участь у розвиваючих іграх, заходах неформальної освіти, спілкуватися з однодумцями, а також приєднуватися до різноманітної молодіжної роботи.

Контакти Київського молодіжного центру: тел: +38 (044) 221-92-11; електронна пошта: [email protected].

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024