Головна  →  Новини  →  14 вересня 2021

14 вересня Віталій Волошкевич провів нараду з обговорення оперативних питань (фото)

14 вересня Віталій Волошкевич провів нараду з обговорення оперативних питань (фото)

У ході наради з обговорення оперативних питань виконувач обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віталій Волошкевич звернув увагу учасників наради на важливість вакцинації у час пандемії.

«Наше першочергове завдання – максимально вакцинувати працівників шкіл, аби не зупиняти освітній процес. Наразі активно триває вакцинація серед освітян, оскільки багато педагогів на початку навчального року виявили бажання вакцинуватися та убезпечити себе та оточуючих від коронавірусної інфекції», - зазначив Віталій Волошкевич. Він нагадав, що в Міністерстві освіти і науки наголосили, що за умови вакцинації 80% працівників, школи не закриватимуть навіть у разі погіршення епідеміологічної ситуації й зміни карантинної зони регіону.

Перший заступник голови Сергій Коваленко повідомив, що на території Подільського району планується проведення низки соціальних заходів. Так, 19 вересня відбудеться забіг «11-й WORK.UA КИЇВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН 2021», під час якого буде перекрито низку вулиць в центральній частині району.

Також під час наради йшла мова про підготовку до опалювального сезону. За словами заступника голови Подільської РДА Миколи Дубовика, заклади охорони здоров’я, освіти та культури вже 100 % готові до опалювального сезону, а 60% будинків комунальної власності вже отримали акти готовності (Е-8). Крім того, він зазначив, що триває робота з ліквідації наслідків буревію – прибирання зламаних гілок та повалених дерев, яку планують завершити до кінця поточного тижня.

Керівник апарату Олександр Окатий повідомив присутнім, що 23 вересня о 14:00 відбудеться засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024