КМДА Київська міська державна адміністрація


13 вересня 2021

Для мешканців Подільського району провели акцію «Твоя соціальна служба поруч!» (фото)

Для мешканців Подільського району провели акцію «Твоя соціальна служба поруч!» (фото)

Фахівці Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб та Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району міста Києва 11 вересня взяли участь у акції «Твоя соціальна служба поруч!» під гаслом: «Знайомтесь, соціальні послуги в нашій громаді» на території скверу імені Кузьми Скрябіна.

Метою заходу є презентація доступних соціальних послуг в громаді району, інформування населення про можливість отримання соціальної підтримки та допомоги представникам вразливих категорій населення, зокрема сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах. 

На заході діти брали участь у цікавих майстер-класах з ліплення та вироблення антистресів з глітера, їм робили малюнки хною на тілі. Мешканцям Подільського району проводили інформаційні консультації щодо соціальних послуг та роздавали листівки, буклети, візитівки . 

Організатор акції «Твоя соціальна служба поруч!» - мережа Центрів соціальних служб м. Києва за підтримки Служби у справах сім’ї та дітей КМДА.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.