Головна  →  Новини  →  13 вересня 2021

Для мешканців Подільського району провели акцію «Твоя соціальна служба поруч!» (фото)

Для мешканців Подільського району провели акцію «Твоя соціальна служба поруч!» (фото)

Фахівці Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб та Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району міста Києва 11 вересня взяли участь у акції «Твоя соціальна служба поруч!» під гаслом: «Знайомтесь, соціальні послуги в нашій громаді» на території скверу імені Кузьми Скрябіна.

Метою заходу є презентація доступних соціальних послуг в громаді району, інформування населення про можливість отримання соціальної підтримки та допомоги представникам вразливих категорій населення, зокрема сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах. 

На заході діти брали участь у цікавих майстер-класах з ліплення та вироблення антистресів з глітера, їм робили малюнки хною на тілі. Мешканцям Подільського району проводили інформаційні консультації щодо соціальних послуг та роздавали листівки, буклети, візитівки . 

Організатор акції «Твоя соціальна служба поруч!» - мережа Центрів соціальних служб м. Києва за підтримки Служби у справах сім’ї та дітей КМДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024