Головна  →  Новини  →  13 вересня 2021

Триває ремонт доріг та вулиць в Подільському районі (фото)

Триває ремонт доріг та вулиць в Подільському районі (фото)

Працівники комунального підприємства ШЕУ Подільського району комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують ремонт доріг та вулиць району.

Так, в період з 6 до 13 вересня дорожники в цілодобовому режимі забезпечували належний санітарний стан балансових об'єктів вулично-дорожньої мережі.

Для виконання робіт з прибирання балансових територій було задіяно 4 бригади, у цілому 21 особа, та залучено 15 одиниць прибиральної техніки КП ШЕУ Подільського району. Усього протягом зазначеного періоду було прибрано 138 зупинок громадського транспорту.

Також за звітний період здійснено ліквідацію 34,5 м2 аварійної ямковості на вулицях Кирилівській, Яблочкова, на розі вулиці Кирилівської та провулку Бондарського, виконано роботи із заливки тріщин установкою «Крафко» 1160 м.п. на вулиці Набережно-Рибальській.

Усього за звітний період очищено 93 зливоприймачі, 51 оглядовий колодязь на вулицях Чигиринській, Вітряні Гори, Червонопільській, Западинській, у провулку Межовому, відремонтовано 6 зливоприймачів на вулицях Межигірській, Електриків, Ново-Костянтинівській, Золочівській.

Крім того, на вулицях Осиповського виконано роботи з поточного (середнього) ремонту та тривають роботи на вулиці Копилівській.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024