КМДА Київська міська державна адміністрація


30 липня 2021

Відучора рятувальники КАРС здійснили 5 виїздів та ліквідували наслідки надзвичайних ситуацій, спричинених погіршенням погоди (+фото)

Відучора рятувальники КАРС здійснили 5 виїздів та ліквідували наслідки надзвичайних ситуацій, спричинених погіршенням погоди (+фото)

Відучора рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» здійснили 5 виїздів та ліквідували наслідки надзвичайних ситуацій, спричинених погіршенням погоди. Про це повідомив Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Унаслідок погіршення погодних умов, а саме через пориви вітру, на 9 поверсі житлового будинку на бульварі Лесі Українки відірвалась дерев’яна рама балкону й повисла над пішохідною зоною, що спричинило небезпеку для пішоходів. Рятувальники КАРСу допомогли аварійним бригадам 1-Державної пожежно-рятувальної частини та КП «Керуюча компанія обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» демонтувати елементи обваленого балкону. Роботи завершили близько 23:00.

Також вчора о 21:00 за допомогою спецтехніки рятувальники «Київської служби порятунку» прибрали повалене дерево із проїжджої частини та контактної мережі у Пущі-Водиці (5 лінія). Пізніше, о 23:20 від поваленого дерева розчистили трамвайні колії на вулиці Міській.

Під час моніторингу шляхопроводу біля станції метро «Дорогожичі», близько 20:00 29 липня рятувальники відбуксирували фуру, що застрягла на виїзді з шляхопроводу на вулиці Олени Теліги й загородила проїжджу частину.

У Департаменті муніципальної безпеки нагадують киянам: при падінні дерев чи гілок, травмуванні людей необхідно телефонувати до екстрених служб за номерами «101» або «103».

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.