КМДА Київська міська державна адміністрація


30 липня 2021

Реконструкція вулиці Андріївської: на частині вулиці влаштовано нове покриття

Реконструкція вулиці Андріївської: на частині вулиці влаштовано нове покриття

Оновлення доріг триває в усьому місті, зокрема, і на Подолі. Там у розпалі реконструкція вулиці Андріївської. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

«На вулиці Андріївській проводимо цілий комплекс робіт. У рамках реконструкції відбувається заміна 200 м водопровідної мережі, 400 м теплотраси, 100 м каналізаційного колектора. На частині вулиці неподалік Боричевого Току уже влаштовали нове покриття. На залізобетонну монолітну подушку вкладено гранітну бруківку», – повідомив в. о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.

Гранітну бруківку влаштують на частині вулиці Андріївської між вулицями Боричів Тік і Сагайдачного. Площа ділянки – близько 2 тис. кв. м. Раніше на цій ділянці було старе асфальтове покриття.

«Триває на вул. Андріївській й оновлення тротуарів. Загальна площа пішохідних доріжок – понад 6 тис. кв. м. Їх влаштують із фігурних елементів мощення (ФЕМ)», – додав Олександр Федоренко.

Перший етап робіт на вулиці Андріївській планують завершити до кінця серпня. А весь комплекс робіт – до кінця поточного року.

Нинішня реконструкція – перше масштабне оновлення вулиці з 1989 року.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.