Головна  →  Новини  →  30 липня 2021

Роман Лелюк: На міський конкурс проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування подано півсотні заявок

Роман Лелюк: На міський конкурс проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування подано півсотні заявок

29 липня завершився прийом проєктів від органів самоорганізації населення на фінансування у рамках Міського конкурсу проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування. Про це повідомив Роман Лелюк, директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА, який забезпечує фінансову та організаційну підтримку проведення конкурсу.

«На конкурс цього року подали півсотні заявок. Ми отримали 51 проєкт від 49 органів самоорганізації населення Києва на суму майже 6 мільйонів гривень. За підтримки міської влади вони планують оснастити дитячі та спортивні майданчики, закупити оргтехніку для роботи ОСНів, провести різноманітні заходи для мешканців та реалізувати інші ініціативи, спрямовані на добробут громад мікрорайонів Києва», – прокоментував Роман Лелюк.

Департамент проводить конкурс із 2012 року. За цей час було реалізовано 184 проєкти різного спрямування. У 2021 році на підтримку переможців передбачено 4 мільйони гривень. Хто саме з конкурсантів її отримає, визначить конкурсна комісія із представників КМДА, районних державних адміністрацій, а також депутатів Київської міської ради.

«Успішне та спроможне місцеве самоврядування – один із пріоритетів міської влади. Тому грошовий фонд конкурсу регулярно зростає. Адже фінансова підтримка надає змогу органам самоорганізації населення реалізувати багато корисних проєктів для задоволення потреб мікрогромад, на території проживання яких вони створені», – зазначив директор Департаменту.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024