Головна  →  Новини  →  30 липня 2021

30 липня у світі відзначають Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми (фото)

30 липня у світі відзначають Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми (фото)

Торгівля людьми є одним із найсерйозніших злочинів проти людини.

Подільський районний в місті Києві центр соціальних служб спільно зі Службою у справах дітей та сім’ї і за участі Подільського районного центру зайнятості населення м. Києва проводять соціальну акцію на Контрактовій площі проти торгівлі людьми. Під час акції мешканцям Подільського району роз’яснюють причини потрапляння в «трудове рабство», шляхи уникнення можливості потрапляння в процес торгівлі людьми, надають роздатковий матеріал з рекомендаціями, необхідними телефонами та адресами організацій, які працюють з жертвами торгівлі людьми. Представники центру зайнятості проводять консультації щодо наявних вакансій в Києві та ризики працевлаштування за кордоном.

Злочин «торгівля людьми» зазвичай прихований. Його жертви не хочуть згадувати й переповідати пережиті ними жахіття. Тут немає вікових обмежень. У бродяжництво та жебракування, наприклад, втягують як дітей, так і літніх людей.

Поняття «торгівля людьми» набуває нового змісту: від трудової експлуатації до нелегальної трансплантації органів.

Національна гаряча лінія з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів  - 0 800 505 501 або 527.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024