Головна  →  Новини  →  21 січня 2015

Герої не вмирають - вони живуть у наших серцях

Герої не вмирають - вони живуть у наших серцях

Сьогодні подоляни прощалися з Героєм! В останню путь бійця АТО, подолянина Сергія Володимировича Слобоженка проводжали земляки - кияни, друзі, рідні, волонтери, військовослужбовці, представники громадських організацій, зовсім не знайомі люди. Сергій Слобоженко 1981-го року народження, рядовий солдат, військова спеціальність - номер обслуги 2-ї батареї гаубичного артилерійського дивізіону, трагічно загинув у районі міста Артемівськ, Донецької області під час артилерійського обстрілу позицій дивізіону з протидіючої  сторони. 

Співчуття матері, рідним та близьким бійця, від себе особисто та від імені представників районної влади, висловив керівник району Валентин Мондриївський.

За інформацією управління праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, за  час бойових дій на Сході України подоляни втратили одинадцять своїх земляків. Серед них кадрові офіцери,  бійці добровольчих батальйонів,  військовослужбовці Збройних Сил України.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024