Головна  →  Новини  →  19 січня 2015

Виплата пенсій за півтора року до досягнення пенсійного віку не призначається з 01.01.2015

Виплата пенсій за півтора року до досягнення пенсійного віку не призначається з 01.01.2015

Пенсії за півтора роки до досягнення пенсійного віку особам, яких звільнено з роботи у зв’язку з виявленою невідповідністю займаній посаді за станом здоров’я, не призначаються. Виплата раніше призначених пенсій продовжується.  Дострокові пенсії, призначені до набрання чинності цим законом № 76, працюючим пенсіонерам не виплачуються (Стаття 21 Закону України «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку»)

Пенсії до досягнення пенсійного віку вивільненим особам, не призначаються. Виплата раніше призначених пенсій продовжується. Дострокові пенсії, призначені до набрання чинності цим законом № 76, працюючим пенсіонерам не виплачуються(п. 6 Прикінцевих положень Закону №76) 

Достроково призначені пенсії за віком з урахуванням пункту «в» частини другої статті 12 Закону України «Про загальні засади подальшої експлуатації і зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС та перетворення зруйнованого четвертого енергоблоку цієї АЕС на екологічно безпечну систему», статті 21 Закону України «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні» та статті 49 Закону України «Про зайнятість населення», до набрання чинності цим Законом, працюючим пенсіонерам не виплачуються.

Джерело: управління Пенсійного фонду в Подільському районі

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024