Головна  →  Анонси  →  22 червня 2021

25 червня заплановано проведення установчих зборів делегованих представників інститутів громадянського суспільства щодо формування нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації на 2021 -2023 роки

25 червня 2021 року о 15.00 заплановано проведення установчих зборів делегованих представників інститутів громадянського суспільства щодо формування нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації на 2021 -2023 роки.

Початок зборів о 15.00. Початок реєстрації о 14.00 (при собі мати документ, що засвідчує особу, а саме: паспорт громадянина України, або посвідчення водія, військовий квиток). 

Захід відбудеться за умови дотримання санітарно-гігієнічних норм (наявність масок, дотримання дистанції тощо)!

До участі запрошуються члени ініціативної групи та делеговані представники інститутів громадянського суспільства.

Звертаємо увагу!

Особиста присутність делегованих представників інститутів громадянського суспільства на установчих зборах обов’язкова!

Делеговані представники інститутів громадянського суспільства, які надсилали документи для участі в установчих зборах в електронному вигляді мають надати їх у друкованому вигляді на установчих зборах.

Місце проведення: Подільська районна в місті Києві державна адміністрація, Контрактова площа, 2, актова зала (3-й поверх).

Контакти: Козак Ю.О., начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, тел.: 425-74-73, [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024