КМДА Київська міська державна адміністрація


14 червня 2021

16 червня відбудеться засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів делегованих представників інститутів громадянського суспільства щодо формування нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації

16 червня о 16:00 відбудеться засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів делегованих представників інститутів громадянського суспільства щодо формування нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

До участі запрошуються члени ініціативної групи та представники інститутів громадянського суспільства - кандидати до участі в установчих зборах.

Звертаємо увагу! Кандидати, які надсилали документи для участі в установчих зборах в електронному вигляді мають надати їх для розгляду ініціативній групі у друкованому вигляді на засіданні.

Захід відбудеться за умови дотримання санітарно-гігієнічних норм (наявність масок, дотримання дистанції тощо)!

Місце проведення: Подільська районна в місті Києві державна адміністрація, Контрактова площа, 2, актова зала (3-й поверх).

Контакти: Козак Ю.О., начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, тел.: 425-74-73, [email protected].



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.