КМДА Київська міська державна адміністрація


11 червня 2021

Віталій Кличко: До літнього сезону в столиці вже готові всі 14 комунальних пляжів

Віталій Кличко: До літнього сезону в столиці вже готові всі 14 комунальних пляжів

До літнього сезону у столиці готові всі 14 комунальних пляжів. Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу, відповідаючи на запитання із соцмереж.

«Столиця, як завжди, ретельно підготувалася до початку літнього сезону. Аби мешканці Києва могли з комфортом і безпечно відпочивати в місті. На сьогодні всі 14 комунальних пляжів готові приймати відвідувачів. На них обладнані роздягальні, є пункти рятувальників та громадські вбиральні», – сказав Віталій Кличко.

Також місто визначило 18 зон масового відпочинку біля води, але без купання.

Офіційно сезон поки не стартував, оскільки вода в Дніпрі ще прохолодна, а відпочинок з купанням, за нормами, дозволений при температурі вищій за 17 градусів.

На всіх комунальних пляжах, за словами мера столиці, будуть чергувати понад 120 лайфгардів, а також водолази і матроси-рятувальники комунального підприємства «Плесо».

«Також цього року столиця подала дев’ять муніципальних пляжів для отримання міжнародної екологічної відзнаки «Блакитний прапор». Ця відзнака означає те, що пляжі відповідають найвищим світовим стандартам безпеки та комфорту», – зазначив Віталій Кличко.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.