Головна  →  Новини  →  29 травня 2021

Діджиталізація по-київськи: Віталія Кличка тепер можна побачити і в доповненій реальності (+фото)

Діджиталізація по-київськи: Віталія Кличка тепер можна побачити і в доповненій реальності (+фото)

У додатку доповненої реальності Brama тепер можна побачити мера Києва Віталія Кличка.

Він з’являється на улюблених локаціях киян – зокрема, на Володимирській гірці та в парку «Наталка». А незабаром через додаток мера столиці можна буде побачити і в аеропорту «Київ» імені Сікорського.

Можливість долучитися до доповненої реальності на вході на Пішохідно-велосипедний міст Кличко презентував роликом-інструкцією на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Друзі! Діджиталізація робить нас ближчими один до одного! Відтепер щодня я вітатимуся з вами у парку «Володимирська гірка», біля входу на Пішохідно-велосипедний міст. А також – у парку «Наталка». Що для нашої зустрічі потрібно зробити вам? Встановити на ваш телефон або планшет додаток Brama, прийти на локацію, зчитати за допомогою гаджета спеціальний маркер із встановленої таблички. Та побачити і почути повідомлення, яке я залишив саме для вас. До зустрічі!» – написав Віталій Кличко.

Посилання для завантаження в AppStore: https://apple.co/34sSupc

Посилання завантаження в Google Play: https://cutt.ly/Wno2C6S

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024