Головна  →  Новини  →  28 травня 2021

Розпочато оздоровчу кампанію 2021 року для дітей пільгових категорій

Розпочато оздоровчу кампанію 2021 року для дітей пільгових категорій

Відділ молоді та спорту розпочав оздоровчу кампанію 2021 року для дітей пільгових категорій: діти з інвалідністю, здатних до самообслуговування, діти із багатодітних сімей, діти із малозабезпечених сімей, діти, одному з батьків яких встановлено інвалідність І, ІІ групи,талановиті та обдаровані діти, діти-учасники творчих колективів та спортивних команд-переможців (1-3 місце), діти, які перебувають на диспансерному обліку, діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, відмінники навчання, діти, які є лідерами дитячих громадських організацій, діти-напівсироти, діти одиноких матерів, які отримують державну соціальну допомогу.

Плануються наступні напрямки оздоровлення:

«Зміна» (смт Клавдієво), «Пролісок» (Конча-Заспа), «Зачарована долина» (с. Осій, Закарпатська обл.), відпочинок на морі.

Для отримання путівки необхідно звернутися з відповідними документами до відділу молоді та спорту за адресою: вул. Костянтинівська, 32, т.: 482-51-54 , начальник відділу – Олена Кузьменко.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024