Головна  →  Анонси  →  21 травня 2021

25 травня о 16:30 відбудеться засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів делегованих представників інститутів громадянського суспільства щодо формування нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації

25 травня о 16:30 відбудеться засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів делегованих представників інститутів громадянського суспільства щодо формування нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

До участі запрошуються члени ініціативної групи та представники інститутів громадянського суспільства - кандидати до участі в установчих зборах.

Місце проведення: Подільська районна в місті Києві державна адміністрація, Контрактова площа, 2, актова зала (3-й поверх).

Контакти: Козак Ю.О., начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, тел.: 425-74-73, [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024