КМДА Київська міська державна адміністрація


11 травня 2021

Оголошення ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ДНІПРОВСЬКИЙ КРОХМАЛЕПАТОКОВИЙ КОМБІНАТ" про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ДНІПРОВСЬКИЙ КРОХМАЛЕПАТОКОВИЙ КОМБІНАТ" заявляє про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел викидів відокремленого підрозділу – аналітичної лабораторії служби контролю якості ПрАТ «ДНІПРОВСЬКИЙ КПК» розташованого за адресою: 04176, м. Київ, вул. Електриків, 29-А.

Основним видом діяльності ПрАТ «ДНІПРОВСЬКИЙ КПК» є виробництво крохмалів і крохмальних продуктів. Аналітична лабораторія служби контролю якості – є відокремленим підрозділом ПрАТ «ДНІПРОВСЬКИЙ КПК» і виконує функції з контролю якості крохмалів і крохмальних продуктів, розробки нових рецептур та удосконалення існуючих, випробуванню кінцевого продукту та сировини.

Відомості щодо виду та обсягів забруднюючих речовин: кількість джерел викиду – 3, орієнтовний обсяг викидів – 0,021139 т/рік.

Забруднюючі речовини: кислота азотна, хлористий водень, сірчана кислота, натрію гідроксид, кислота оцтова, спирт ізопропіловий, спирт метиловий, ацетонітрил, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом.

При отриманні дозволу на викиди будуть встановлені умови до технологічного обладнання та споруд, до адміністративних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру для запобігання перевищення викидів забруднюючих речовин в атмосферу. Відокремлений підрозділ – аналітична лабораторія служби контролю якості ПрАТ «ДНІПРОВСЬКИЙ КПК» гарантує при здійсненні своєї діяльності дотримання вимог і нормативів природоохоронного й санітарного законодавства.

Пропозиції й зауваження направляти протягом 30 календарних днів з моменту опублікування даного оголошення до Подільської районної у місті Києві державної адміністрації за адресою:  04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел.: (044) 485-19-05,  (044) 485-18-95, e-mail: [email protected].

Додаткову інформацію щодо обсягів викидів забруднюючих речовин в атмосферу можна отримати у ТОВ «НВП «Екозахист» за тел.: (044) 496-01-02.

Публікація в газеті «КП в Украине»  від 29 квітня -13 травня 2021  року № 17/16 (6080).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.