Головна  →  Новини  →  5 травня 2021

16 травня через проведення фестивалю Anne de Kyiv Fest обмежать рух транспорту деякими центральними вулицями

16 травня через проведення фестивалю Anne de Kyiv Fest обмежать рух транспорту деякими центральними вулицями

У рамках Днів Європи у Києві 13-16 травня з відбудеться масштабна мистецька подія – Міжнародний фестиваль мистецтв «Anne de Kyiv Fest». Відповідну ініціативу громадської організації «Чотири Королеви» щодо проведення заходу підтримано розпорядженням КМДА № 954.

У зв’язку з проведенням заходу, із 08:00 до 10:00 16 травня обмежать рух транспорту Десятинним провулком, на відрізку вулиці Володимирської (від Десятинного провулку до вулиці Десятинної), вулицею Десятинною. Також змінить рух громадський транспорт, що курсує вулицями, де триватиме мистецька подія.

Загалом фестиваль охопить Михайлівську площу, Десятинний провулок, відрізок вулиці Володимирської (від Десятинного провулку до вулиці Десятинної) та вулицю Десятинну. Нагадаємо, що це щорічна мистецька подія, яка славить постать Анни – доньки Ярослава Мудрого, згодом королеви Франції.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024