Головна  →  Новини  →  23 квітня 2021

Костянтин Усов: Рівні умови для перевізників підвищать якість послуги для населення

Костянтин Усов: Рівні умови для перевізників підвищать якість послуги для населення

Рівні умови для перевізників підвищать якість послуги для населення. Таку думку висловив заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Костянтин Усов під час наради з автомобільними перевізниками столиці, що здійснюють перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування у режимі маршрутного таксі.

Заступник голови КМДА повідомив перевізникам, що найближчим часом буде оголошено конкурс із визначення автомобільних перевізників для роботи на міських автобусних маршрутах Києва, термін дії договорів із якими закінчується. Умови конкурсу будуть доведені до всіх учасників ринку автомобільних перевезень.

За словами Костянтина Усова, головне завдання оновленого Договору про організацію перевезень пасажирів – спільно з учасниками ринку максимально підвищити якість послуги.

«Ви робите велику роботу, і ми усвідомлюємо, як вам зараз непросто. Ми відкриті до діалогу, і одна з наших головних задач – прозорість та рівність умов для кожного, однаковий доступ до будь-якої інформації та чітке розуміння критеріїв контролю якості пасажирських перевезень», – звернувся Костянтин Усов до перевізників.

Він застеріг, що з учасниками ринку, які порушували умови договору та отримували відповідне попередження, не продовжуватимуть договори – незалежно від того, це приватний чи комунальний перевізник. Заступник голови КМДА запевнив, що місто контролюватиме якість послуг і здійснюватиме систематичні перевірки.

«Ми пропонуємо новий підхід: київський ринок має бути київським», – зазначив Костянтин Усов.

Таким чином, планується оптимізувати приміські автобусні маршрути загального користування з метою унеможливлення їх дублювання з міськими.

Також під час наради обговорили проблемні питання, які виникають під час обслуговування автобусних маршрутів та досягли домовленості щодо дотримання перевізниками порядку перевезень пасажирів у період карантинних обмежень у спеціальному режимі.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024