Головна  →  Новини  →  23 квітня 2021

У міста є всі юридичні передумови для закупівлі вакцини від коронавірусу напряму у виробника – Ганна Старостенко

У міста є всі юридичні передумови для закупівлі вакцини від коронавірусу напряму у виробника – Ганна Старостенко

У міста є всі юридичні передумови для закупівлі вакцини від коронавірусу напряму у виробника, і столиця продовжує працювати над цим. На цьому наголосила заступниця голови КМДА Ганна Старостенко.

Вона зазначила, що хоча столиця й займає перше місце серед регіонів України за темпами щеплення, що відбувається у рамках державної кампанії з імунізації населення, наявної вакцини критично мало, аби щепити більшу частину мешканців столиці.

«Наразі місто продовжує переговори з кількома виробниками вакцин в умовах величезного дефіциту препаратів для щеплення у світі. Проте на сьогодні виробники першочергово забезпечують вакциною країни, які раніше законтрактували їх поставку на рівні держав. Віталій Кличко для ведення переговорів використовує усі можливі особисті зв’язки», – зазначила Ганна Старостенко.

Також вона нагадала, що Київрада стала першою міською радою в Україні, яка передбачила можливість закупівлі вакцини у Міській цільовій програмі «Здоров’я киян на 2020-2022 роки» 11 лютого, виділивши 140 млн грн на вакцинацію від коронавірусу в столиці.

«У міста є всі юридичні передумови для закупівлі вакцини від коронавірусу напряму у виробника, і столиця продовжує працювати над цим», – зауважила Ганна Старостенко.

 
Джерело: https://kyivcity.gov.ua
Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024