КМДА Київська міська державна адміністрація


17 квітня 2021

Немає слів, щоб висловити біль…

Немає слів, щоб висловити біль…

16 квітня через ускладнення від коронавірусу помер голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов. Три тижні лікарі боролися за його життя, але подолати хворобу так і не вдалося. Його життя обірвалося на 55 році…

З 2000 року Смирнов Віктор Володимирович розпочав свою трудову діяльність на державній службі в Дніпропетровській обласній державній адміністрації. З 2005 року працював заступником керівника протоколу Прем’єр-міністра України, Секретаріат Кабінету Міністрів України. З 2008 року – помічник Міністра, директор департаменту міжнародного оборонного співробітництва, Центральний апарат Міністерства оборони України. З 2013 року – помічник Міністра, начальник управління забезпечення діяльності Міністра, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, м. Київ. 7 років працював в Подільській районній в місті Києві державній адміністрації, останніх три роки очолював її.

Його професійний шлях – це приклад відданості та гідності, любові до професії, району та міста. Він надихав колег власним прикладом та був взірцем для наслідування.

Висловлюємо слова підтримки рідним та близьким. Нехай добрий, світлий спомин про Віктора Володимировича завжди залишиться у серцях колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті хорошої людини, котра заслуговує на найкращі слова. У нашій пам’яті він назавжди залишиться людиною з великим добрим серцем, щирим порадником, доброзичливим керівником, відвертим другом та професіоналом своєї справи.

Вічна пам'ять... Співчуття рідним і близьким...



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.