Головна  →  Новини  →  7 квітня 2021

96 видатним спортсменам присуджено стипендію голови КМДА за 2021 рік

96 видатним спортсменам присуджено стипендію голови КМДА за 2021 рік

Присуджено стипендію голови Київської міської державної адміністрації видатним спортсменам столиці за 2021 рік. Відповідний перелік переможців затверджено розпорядженням КМДА № 756.

Стипендію від міста отримають 96 спортсменів, які успішно виступили на спортивних змаганнях міжнародного рівня. Зокрема, у чемпіонатах світу, Європи, Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх. Столичні спортсмени яскраво проявили себе у низці видів спорту: біатлон, бойове самбо, бокс, велоспорт, веслування, волейбол, спортивна і художня гімнастика, легка атлетика, пауерліфтинг, стрибки у воду, сучасне п’ятиборство, триатлон, фехтування та в багатьох інших.

Стипендії виплачуватимуть у межах видатків, передбачених у міському бюджеті в галузі «Фізична культура і спорт». Це рішення ухвалено не лише для заохочення видатних спортсменів Києва, а й для активізації фізкультурно-спортивних організацій міста.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024