Головна  →  Новини  →  5 березня 2021

Громадський звіт про роботу Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за ІІ півріччя 2020 року (+звіт, презентація)

Громадський звіт про роботу Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за ІІ півріччя 2020 року (+звіт, презентація)

З метою належного інформування громадськості про підсумки діяльності, забезпечення належної прозорості та відповідно до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 20.09.2017 № 1169 «Про затвердження Порядку проведення громадського звіту про роботу районних в місті Києві державних адміністрацій» Подільською районною в місті Києві державною адміністрацією було заплановано проведення громадського звіту про результати роботи за ІІ півріччя 2020 року 5 березня 2021 року. Однак, задля збереження здоров'я та життя громадян було прийняте рішення оприлюднити результати роботи на сайті райдержадміністрації, не проводячи захід за участю громадськості.

«З метою обмеження соціальних контактів, збереження здоров'я громадян прийнято рішення оприлюднити детальний звіт на сайті райдержадміністрації, без його проведення із залученням громадськості. Маю надію, що поширення вірусу буде зупинено і вже про результати роботи за І півріччя 2021 року будемо звітувати разом з подолянами», - зауважив очільник району Віктор Смирнов. Також він додав, що звіт презентує результати роботи Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за ІІ півріччя 2020 року та плани на 2021-2022 роки.

Пропонуємо детально ознайомитися із звітом та його презентацією.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024