Головна  →  Новини  →  2 березня 2021

Забезпечення життєдіяльності в Подільському районі обговорили під час апаратної наради (фото)

Забезпечення життєдіяльності в Подільському районі обговорили під час апаратної наради (фото)

У Подільській районній в місті Києві державній адміністрації 2 березня відбулась апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

На початку наради очільник району подякував керівникам комунальних служб за гарну роботу з прибирання території району від снігу під час двотижневого подолання наслідків негоди. «Відчувається скоординованість та злагодженість дій між службами, які працювали у цілодобовому режимі у вихідні та святкові дні. Не втрачаємо темпів, адже питання пов'язане з прибиранням території району після танення снігу залишається актуальним, тому маємо консолідувати зусилля та забезпечити безперебійну роботу всіх комунальних служб і надалі», - зазначив Віктор Смирнов.

«З метою виявлення проблемних питань забезпечення життєдіяльності в Подільському районі та прийняття оперативних управлінських рішень для їх розв’язання за окремими показниками проводиться щомісячна оцінка діяльності районних в місті Києві державних адміністрацій. Наша мета і моя вимога – покращити рейтинг району. Також необхідно врахувати усі недоліки у роботі та проаналізувати причини, які вплинули на зниження рейтингу серед інших районів столиці», - зазначив головуючий.

Заступник голови Микола Дубовик повідомив, що наразі в районі 4 житлові будинки знаходяться без гарячого водопостачання через ушкодження мереж, які планується усунути до кінця поточного тижня. Усі інші комунальні послуги надаються мешканцям у повному обсязі. Крім того, він звернув увагу присутніх, що завдяки перекладці тепломереж опалювальний сезон пройшов без суттєвих ушкоджень, які б потребували тривалого ремонту.

З питань охорони здоров’я доповідав заступник голови Віталій Волошкевич. За його словами, 73,4% мешканців Подільського району вже підписали декларації із своїм сімейним лікарем. Також він повідомив, що кількість мешканців району, хворих на ГРВІ, становить 0,60%. Крім того, Віталій Волошкевич запросив усіх бажаючих 9 березня долучитися до урочистостей з нагоди відзначення 207-ої річниці від дня народження Т.Г. Шевченка. Захід відбудеться в меморіальному музеї «Хата на Пріорці». Під час заходу необхідно використовувати засоби індивідуального захисту, зокрема респіратори або захисні маски і з дотриманням соціальної дистанції.

Керівник апарату Олександр Окатий нагадав учасникам наради про необхідність подати щорічну електронну декларацію про доходи та майно державних посадових осіб до 31 березня 2021 року. Крім того, він поінформував, що 25 березня о 14:00 відбудеться засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024