Головна  →  Новини  →  1 березня 2021

Валентин Мондриївський: У столиці тільки за минулий рік прибрали понад 20 тисяч незаконних рекламних конструкцій

Валентин Мондриївський: У столиці тільки за минулий рік прибрали понад 20 тисяч незаконних рекламних конструкцій

У столиці тільки за минулий рік прибрали понад 20 тисяч незаконних рекламних конструкцій. Фото «найцікавіших» із них потрапили на виставку, яка працюватиме відсьогодні до 21 березня включно в Центрі Української Культури та Мистецтва. Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Протягом майже усього березня у столиці відбуватиметься фотовиставка найбільш показових наслідків рекламного свавілля. Усі ці недолугі вивіски та біл-борди були можливі лише до прийняття міських Правил розміщення рекламних засобів. Наразі вони є незаконними, а організатори вирішили наочно продемонструвати наслідки некерованої рекламної політики», – розповів Валентин Мондриївський.

За його словами, відвідувачів експозиції чекають 40 фото-планшетів, які, окрім іншого, демонструють приклади успішного досвіду боротьби з цією проблемою в Києві. Зокрема, тут представлені фото архітектурних пам’яток столиці, які постраждали внаслідок необдуманого розміщення реклами на їхніх фасадах.

«Усе в місті має працювати як єдиний механізм на благо киян. Саме тому ми працюємо над налагодженням діалогу між органами місцевої влади, підприємцями та фахівцями в галузі дизайну, реклами та архітектури. Завдяки прийняттю міських Правил розміщення рекламних засобів боротьба з неконтрольованою рекламою у столиці стала ефективнішою», – зазначив Валентин Мондриївський.

Він додав, що урочиста презентація проєкту відбудеться 5 березня о 14:00 в Центрі Української Культури та Мистецтва (вул. Хорива, 19-В). Також у межах виставки оголошено профільний конкурс для дизайнерів. Подробиці – за посиланням.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024