Головна  →  Новини  →  1 березня 2021

Триває ремонт доріг та вулиць в Подільському районі (фото)

Триває ремонт доріг та вулиць в Подільському районі (фото)

Працівники комунального підприємства ШЕУ Подільського району комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують ремонт доріг та вулиць району.

Так, в період з 22 лютого до 1 березня дорожники в цілодобовому режимі забезпечували належний санітарний стан балансових об'єктів вулично-дорожньої мережі.

Для виконання робіт з прибирання балансових територій від снігу та його вивезення було задіяно 9 бригад, у цілому 54 особи, та залучено 41 одиницю снігоприбиральної техніки КП ШЕУ Подільського району та 6 одиниць техніки інших підприємств. Усього протягом зазначеного періоду було вивезено 1 630 тонн снігу та прибрано 138 зупинок громадського транспорту. Також за звітний період було ліквідовано 289,6 м2 аварійної ямковості на вулицях Набережно-Луговій, Костянтинівській, Володимирській узвіз, Набережно-Рибальській, Нижній Вал, Почайнинській, Верхній Вал, Новокостянтинівській, Електриків, Петра Сагайдачного, Житньоторзькій, Волоській, на проспектах Василя Порика, Свободи, Правди, Георгія Гонгадзе, на розі вілуць Почайнинської та Григорія Сковороди.

Для обробки проїзних частин та тротуарів було використано 37 тонн посипальних матеріалів.

Усього за звітний період очищено 165 зливоприймачів, 25 оглядових колодязів на вулиці Виговського, проспектах Василя Порика та Георгія Гонгадзе.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024