Головна  →  Новини  →  23 лютого 2021

Наприкінці весни розпочнеться реконструкція однієї з центральних вулиць Подільського району (фото)

Наприкінці весни розпочнеться реконструкція однієї з центральних вулиць Подільського району (фото)

У Подільській РДА провели нараду з питань комплексної реновації території Подолу.

«Наприкінці весни розпочнеться реконструкція однієї з центральних вулиць Подільського району. У ході реконструкції вулиці Петра Сагайдачного буде замінено дорожнє покриття та всі інженерні мережі під ним. Розпочнуть роботи з пішохідної частини вулиці», - зазначив Микола Дубовик.

Крім того, він додав, що власникам приватного бізнесу, які ведуть свою підприємницьку діяльність на вулиці Петра Сагайдачного, необхідно підготувати паспорти опорядження та паспорти прив’язки фасадів будівель.

Також розглянули питання, які стосувались роботи літніх майданчиків, строків проведення робіт, організації під’їзду транспорту на час реконструкції.

Інформацію щодо ходу робіт на вулиці Петра Сагайдачного буде доведено до представників приватного бізнесу після проведення тендеру та визначення підрядника.

У нараді взяли участь заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, директор Департаменту охорони культурної спадщини Олександр Никоряк, керівники структурних підрозділів міської та районної адміністрацій, керівники комунальних підприємств. Для участі у нараді також запросили представників закладів громадського харчування та крамниць, що розташовані на вулиці Петра Сагайдачного.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024