Головна  →  Оголошення  →  23 лютого 2021

До уваги підприємців!

Шановні підприємці!

Згідно з п. 3 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого Постановою Кабінету міністрів України № 996 від 03.11.2010 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», консультації з громадськістю проводяться з питань, що стосуються реалізації та захисту прав і свобод громадян, задоволення їх політичних, економічних, соціальних, культурних та інших інтересів.

У зв’язку з гострим соціальним резонансом і для реалізації захисту прав і свобод громадян України та підставі п. 7 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого Постановою Кабінету міністрів України № 996 від 03.11.2010 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», відбудуться консультації з громадськістю у формі засідання круглого столу у віддаленому (дистанційному) режимі, з використанням програми віддаленої комунікації «ZOOM» або «Skype» на тему «Карантин: час співпраці та соціального діалогу».

Щоб взяти участь у засіданні, для реєстрації звертатись до Федерації незалежних профспілок України, Всеукраїнської профспілки працівників сфери права, Всеукраїнської профспілки працівників наземного, водного та авіаційного транспорту або до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024