Головна  →  Новини  →  1 лютого 2021

У Подільській РДА провели засідання Комітету з питань містобудування, благоустрою, розвитку підприємництва, торгівлі та інфраструктури Громадської ради (фото)

У Подільській РДА провели засідання Комітету з питань містобудування, благоустрою, розвитку підприємництва, торгівлі та інфраструктури Громадської ради (фото)

29 січня відбулось засідання Комітету з питань містобудування, благоустрою, розвитку підприємництва, торгівлі та інфраструктури Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації. Розглянули питання щодо правових підстав з організації будівництва на вул. Верхній Вал, 42-44 у Подільському районі міста Києва.

Представники забудовника ТОВ «Явір-95» та архітектор проєкту будівництва на вул. Верхній Вал, 42-44 ознайомили присутніх з намірами забудовника та дозвільною документацією до проєкту будівництва. Ситуацію також прокоментували представники фахових структурних підрозділів та установ Київської міської та Подільської районної адміністрацій. Присутні на засіданні мешканці будинків, прилеглих до будівництва, висловили занепокоєння впливом незавершеного будівництва на стан їхніх помешкань.

За результатами засідання прийняли рішення створити робочу групу за участі представників фахових структурних підрозділів та установ Київської міської та Подільської районної адміністрацій, членів і експертів Громадської ради, а також представника мешканців прилеглих будинків. Першочергове завдання робочої групи - детальний розгляд дозвільної документації до проєкту будівництва на вул. Верхній Вал, 42-44, наданої забудовником.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024