Публічна інформація

Державною податковою інспекцією у Подільському районі ГУ Міндоходів у м. Києві значна увага приділяється забезпеченню доступу до публічної інформації. Правові засади доступу до публічної інформації визначені Законом України від 13.01.2011 №2939-VI «Про доступ до публічної інформації».

До ДПІ у Подільському районі ГУ Міндоходів у м. Києві за липень 2014 року надійшло 6 запитів на отримання публічної інформації. Відповіді на запити було надано своєчасно та з дотриманням вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» (не пізніше п’яти робочих днів).

Нагадуємо, що реалізація права на доступ до публічної інформації в Україні набуває все більшої суспільної важливості. Адже, відкритість та доступність публічної інформації є свідченням прозорої роботи органів державної влади, а отже і зростанню довіри до неї громадян.

У разі, якщо запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, працівниками ДПІ може бути продовжено строк розгляду запиту до 20 робочих днів, про що запитувачу повідомляється в письмовій формі не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.

Для отримання публічної інформації запитувачу необхідно подати відповідний запит на інформацію, який може бути індивідуальним або колективним, а також може подаватись в усній, письмовій чи іншій формі (поштою за адресою 04080), факсом або телефоном (462- 47-57), електронною поштою ([email protected] ), або особисто до спеціалістів підрозділу забезпечення доступу до публічної інформації та організації розгляду звернень громадян за адресою м. Київ, вул. Турівська , 12, кім. 103.

ДПІ У Подільському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024