Головна  →  Новини  →  22 січня 2021

Віталій Кличко: Столиця залишається першою за рівнем тестування на коронавірус в Україні

Віталій Кличко: Столиця залишається першою за рівнем тестування на коронавірус в Україні

Столиця залишається першою за рівнем тестування на коронавірус в Україні. Про це мер Києва повідомив під час онлайн-брифінгу.

«Зазначу, що столиця – перша за рівнем тестування на коронавірус в Україні. Сьогодні цей показник у Києві становить понад 240 тестів на 100 тисяч населення», – повідомив Віталій Кличко.

Він також зазначив, що від початку пандемії у комунальних медзакладах і лабораторному центрі дослідили понад 324 тисячі зразків біоматеріалу методом ПЛР. На виявлення антитіл – ІФА-тестів – зробили майже 137 тисяч. Також роблять ПЛР та ІФА-тести і в приватних клініках та лабораторіях столиці.

«Продовжують працювати в Києві і мобільні бригади медиків, які забирають зразки матеріалу для дослідження у пацієнтів вдома. Від початку роботи вони відібрали близько 200 тисяч зразків біоматеріалу для ПЛР-тестів», – сказав Віталій Кличко.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024