Головна  →  Новини  →  22 січня 2021

Привітання голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктора Смирнова з Днем Соборності

Привітання голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктора Смирнова з Днем Соборності

Шановні подоляни!

22 січня, у річницю проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, Україна відзначає День Соборності.

Цей день символізує єдність українського народу та прагнення до свободи. Сьогодні Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність. Тому соборність залишається на порядку денному національних завдань. Цілісна Україна – це повернення окупованих Криму і окремих районів Донеччини та Луганщини.

У цей день ми згадуємо героїв, які у боротьбі за соборну, незалежну і сильну Україну змінили хід історії та віддали своє життя за вільне та демократичне майбутнє країни. Поряд з борцями за свободу і незалежність України за всю її історію, віднедавна це Герої Небесної Сотні та воїни, які загинули в зоні АТО. Серед них наші подоляни-герої Олександр Плеханов, Дмитро Максимов, Роман Тимошенко та Тарас Новоселов, а також українські військовослужбовці – жителі Подільського району, які загинули в зоні АТО у боротьбі з ворогом.

Кожен з нас мусить докласти і свої зусилля, щоб Україна якнайшвидше перемогла і знову стала соборною.

Зичу міцного здоров’я, родинного тепла, успіхів, наснаги для подолання будь-яких перешкод, миру та спокою на рідній землі.

Вічна пам'ять тим, хто віддав життя за свою країну.

Слава Україні! В єдності сила!

З повагою Віктор Смирнов

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024