Головна  →  Новини  →  21 січня 2021

Віктор Смирнов перевірив готовність до відкриття дитячого будинку сімейного типу (фото)

Віктор Смирнов перевірив готовність до відкриття дитячого будинку сімейного типу (фото)

Голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов перевірив готовність до відкриття дитячого будинку сімейного типу, що на вул. Генерала Шаповала, 2.

«Новий дитячий будинок сімейного типу розташований на 6 поверсі, загальною площею 170,00 кв.м., житловою площею 86,80 кв.м. Чотирьох кімнатна квартира складається з кухні, вітальні, трьох спалень для вихованців та спальної кімнати для батьків-вихователів. У ній також є комора-пральна, три ванні кімнати, лождія та передпокій. Відповідно до робочого проєкту на об’єкті завершений капітальний ремонт приміщення, встановлено необхідне обладнання та придбані меблі. Наразі підключають побутову техніку, збирають корпусні меблі та здійснюють монтаж кухні і вітальні, які виготовляються по індивідуальному замовленню. Усі зазначені роботи планують завершити до 8 лютого», - зазначив Віктор Смирнов.

Основною метою створення дитячого будинку сімейного типу (ДБСТ) – влаштування дітей. ДБСТ – це окрема сім’я, що створюється за бажанням подружжя, яке бере на виховання та спільне проживання не менш як 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Наразі створена прийомна сім’я на базі родини Стакозова Сергія Олександровича та Подвойської Олени Миколаївни. В сім’ї виховується двоє прийомних дітей. Також відповідно до рішення, яке прийнято 19.01.2021 на засіданні комісії з питань захисту прав дитини до родини влаштують ще 3 дітей з Центру соціально-психологічної реабілітації дітей № 1. До новоствореного ДБСТ можна влаштувати до 7 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024