КМДА Київська міська державна адміністрація


15 січня 2021

Оголошення Товариство з обмеженою відповідальністю «Енерго Сервіс Груп» про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

ТОВ «Енерго Сервіс Груп» (юр.адреса: 03028, м. Київ, вул. Стратегічне шосе, буд.2, літ.А) повідомляє про наміри щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для 5 проммайданчиків, відстань між якими не перевищує 500 м, що дає можливість отримання одного Дозволу на викиди в процесі діяльності для 5 площадок. Проммайданчики являють собою окремі автономні прибудовані котельні, які здійснюють теплопостачання житлового масиву у Подільському р-ні за адресою: 04078, м. Київ, вул.  С. Даньченка,28-А/ вул. С. Даньченка,30/ вул. С. Даньченка,32 с1/ вул. С. Даньченка,32 с7/ вул. С. Даньченка,34.

Основний вид діяльності за КВЕД: 35.30 Постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря.

Підприємство віднесено до другої групи за ступенем впливу об’єкту на забруднення атмосферного повітря та потребує взяття на державний облік за обсягами потенційних викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

З метою отримання дозволу була проведена інвентаризація викидів забруднюючих речовин та розроблені документи, у яких обґрунтовуються обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами цього підприємства.

Після висловлювань побажань, Документи у яких обґрунтовуються обсяги викидів для отримання Дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, буде надано для затвердження у відповідних Державних органах.

У результаті проведення вищевказаних робіт встановлено, що на кожному майданчику підприємства встановлено по 4 котла Buderus Logano SK755-1200 (1,2 МВт кожний), з фактичною продуктивністю 1,126 МВт. Загалом налічується 20 стаціонарних джерел викидів забруднюючий речовин.

Загальний фактичний обсяг викидів забруднюючих речовин не перевищує 9,00 т/рік ( не враховуючи викиди парникового газу СО2 7900 т/рік), сумарна потужність викидів по підприємству становить не більше 1,5551 г/с.

Джерелами викидається 6 найменувань забруднюючих речовин. Якісний склад забруднюючих речовин: оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) в перерахунку на діоксид азоту, оксид вуглецю, метан, ртуть та її сполуки (у перерахунку на ртуть), вуглецю діоксид, азоту (1) оксид [N2O].

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 485-19-05,  (044) 485-18-95, e-mail: [email protected]

Публікація в газеті «Aviso.ua»  від 19 грудня 2020 року № 20



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.