Головна  →  Новини  →  13 січня 2021

У Подільському районі підготовлені та відкриті пункти обігріву (+фото та перелік адрес)

У Подільському районі підготовлені та відкриті пункти обігріву (+фото та перелік адрес)

У зв’язку з погіршенням погодних умов, які спостерігатимуться у період з 15 до 18 січня (значне зниження температури повітря вдень від -11 до -15, вночі від -18 до -20 градусів морозу) голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов перевірив стан готовності пунктів обігріву до прийому відвідувачів.

Так, очільник району перевірив пункти обігріву розташовані у відділенні денного перебування "Поділ-Куренівка", що на вул. Кирилівській, 115/3 та аварійній службі КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району», що на вул. Світлицького, 35.

Під час обстеження очільник району відмітив, що пункти обігріву готові до виконання своїх функцій за призначенням. «Пункти обігріву забезпечені електропостачанням, пристосуваннями для обігріву, продуктами харчування швидкого приготування, медикаментами. В приміщеннях наявні вказівники місць розміщення пунктів обігріву, а також таблички із зазначенням режиму роботи, ведуться журнали обліку відвідувачів. Станом на 13 січня денний пункту обігріву відвідало 6 осіб. Наше завдання – докладати максимум зусиль, аби захистити людей, які потребують нашої допомоги і не допустити переохолодження та обмороження», - зазначив Віктор Смирнов.

Він додав, що на базі відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Територіального центру соціального обслуговування Подільського району м. Києва (вул. Бестужева, 32, тел.: 433-42-40) працює банк одягу для нужденних осіб, в якому можна отримати теплий одяг, а на базі 8 приміщень відділень Територіального центру соціального обслуговування Подільського району м. Києва з 01.12.2020 на період ускладнених погодних умов зимового періоду 2020-2021 років облаштовано та відкрито пункти обігріву, де можна отримати гарячі напої та зігрітися, а також скористатися аптечкою. До таких пунктів може звернутися кожен, хто потребує допомоги у морозні дні. Також працює у цілодобовому режимі пункт обігріву за адресою: вул. Світлицького, 35.

Крім того, всі пункти обігріву Подільського району забезпечені необхідними дезінфікуючими та антисептичними засобами, мийними засобами для обробки приміщень, масками, безконтактними термометрами.

Графік роботи відділень – пунктів обігріву: понеділок – четвер: з 9:00 до 17:00, п’ятниця: з 9:00 до 16:00.

Адреси відділень:

  • Відділення соціальної допомоги вдома "Поділ" - вул. Борисоглібська, 8/13;
  • Відділення соціальної допомоги вдома "Куренівка" - пров. Бондарський, 19;
  • Відділення соціальної допомоги вдома "Вітряні гори" - вул. Галицька, 13;
  • Відділення соціальної допомоги вдома "Виноградар" - вул. Мостицька, 14;
  • Відділення соціальної допомоги вдома "Нивки" - вул. І. Виговського, 10 В;
  • Відділення денного перебування "Поділ-Куренівка" - вул. Кирилівська, 115/3;
  • Філія відділення денного перебування "Виноградар" - вул. Світлицького, 24 А;
  • Відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги - вул. Бестужева, 32;
  • КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району» - вул. Хорива, 36;
  • Аварійна служба КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району» - вул. Світлицького, 35 (працює у цілодобовому режимі).

Робота пунктів обігріву та банку одягу здійснюється із дотриманням заходів індивідуального захисту та врахуванням епідеміологічної ситуації в місті Києві.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024