КМДА Київська міська державна адміністрація


10 грудня 2020

Благодійна організація "Благодійний фонд "Бажання" інформує про запуск в Києві та Київській області соціального благодійного проєкту "Твори добро, рятуй - купуючи!"

Благодійна організація "Благодійний фонд "Бажання" інформує про запуск в Києві та Київській області соціального благодійного проєкту "Твори добро, рятуй - купуючи!". Проєкт запускається спільно з інтернет-магазином продуктів харчування "Такфур"" (https://takfur.com), в якому кожен може взяти участь і допомогти змінити чиєсь життя на краще.

Головна мета проєкту - під час пандемії підтримати й захистити від небезпечних соціальних контактів найуразливіші категорії населення: людей похилого віку, осіб з інвалідністю, дітей-сиріт та інших, хто потребує допомоги. Благодійний фонд "Бажання" гарантує безпечну адресну доставку продуктів зазначеним категоріям людей.

З кожного замовлення  БО "БФ"Бажання" буде отримувати від інтернет-магазину "Такфур" на розрахунковий рахунок 5% від суми замовлення, крім товарів груп винятків - алкоголь, тютюн, деякі соціальні товари.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.